Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the nano domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/uvertura/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Qızartmadan əvvəl kartofu niyə islatmaq lazımdır? – Uvertura.az
Sammy Sins official pornstar page https://pornlux.com/pornstar/sammy-sins. https://apotekdansk.com/ https://farmaciamillefolia.ro/

Tangiers Casino offers an unbeatable gaming experience! Dive into the thrill at Tangiers Casino, where endless fun awaits. With countless games and amazing bonuses, Tangiers Casino is your number one destination. Don't miss out on the excitement

Все новые игроки которые используют промокод 1вин при регистрации аккаунта получают приветственный бонус 500% до 200 000 рублей. Новые игроки получают от 1xbet поощрение – бонус при регистрации. Просто используйте промокод 1xbet и вы получите бонус 100% до 32500 рублей. Entrez le code promo 1xbet bénin un bonus VIP pour parier sur le sport de 169000 XOF ou pour le casino de 1950€ + 150 Tours Gratuits. https://bet-andreas-az.com/ https://bunafarmacie.ro/
Yazarlar

Qızartmadan əvvəl kartofu niyə islatmaq lazımdır?

Qızartma üçün kartofları bişirməzdən əvvəl suda islatsanız daha dadlı çıxacaq.

Uvertura.az xəbər verir ki, bunu artıq uzun illərdir peşakar aşpazlar təsdiqləyib.

Bəs, kartofu necə islatmaq olar?

Zərərli maddələri və artıq nişastanı çıxarmaq üçün kartofu islatmaq mütləq lazımdır. Kartofu soyun, zolaqlara kəsin, dərin bir qaba yaxud qazana qoyun və soyuq su ilə doldurun.

Təcrübəli aşpazlar kartofu su bulanıqlaşana qədər, təxminən bir saat yarımdan iki saata qədər islatmağı məsləhət görürlər.

Bu müddətdən sonra suyu boşaldın və kartofu bir neçə dəfə soyuq su ilə yuyun. Daha sonra qızardın. Nəticədən çox razı qalacaqsınız.

You may also like